INGREDIENSER
7 dl dinkelflingor
3 dl kokos, riven
2 dl solrosfrön
1 dl pumpakärnor
2 msk kokosolja
1 dl drickfärdig äppeljuice
½ dl lönnsirap
2 dl torkad frukt
½ tsk vaniljpulver
7 dl dinkelflingor
3 dl kokos, riven
2 dl solrosfrön
1 dl pumpakärnor
2 msk kokosolja
1 dl drickfärdig äppeljuice
½ dl lönnsirap
2 dl torkad frukt
½ tsk vaniljpulver
Hur gör jag;
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Blanda ihop dinkelflingor, riven kokos, solrosfrön och pumpakärnor i en stor bunke.
3. Smält kokosoljan i en kastrull och häll den över blandningen med äppeljuice, lönnsirap och vaniljpulver.
4. Blanda om med händerna och krama lite så att smeten klumpar sig.
5. Lägg allt på en plåt med bakplåtspapper i mitten av ugnen i cirka 40 minuter tills granolan får en fin färg.
6. Ta ut och låt den svalna, blanda sedan ner den torkade frukten.
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Blanda ihop dinkelflingor, riven kokos, solrosfrön och pumpakärnor i en stor bunke.
3. Smält kokosoljan i en kastrull och häll den över blandningen med äppeljuice, lönnsirap och vaniljpulver.
4. Blanda om med händerna och krama lite så att smeten klumpar sig.
5. Lägg allt på en plåt med bakplåtspapper i mitten av ugnen i cirka 40 minuter tills granolan får en fin färg.
6. Ta ut och låt den svalna, blanda sedan ner den torkade frukten.